Vi söker dig som är kyl- och värmepumpstekniker! 13 February 2018

Egeryds Fastighetsförvaltning Örebro söker kyl- och värmepumpstekniker.

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner. Egeryds operativa verksamhet står på tre ben, Egeryds Fastighetsförvaltning, Egeryds Fastigheter samt Egeryds Husfabriken.

Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker vi dig som arbetar som kyl- och värmepumpstekniker idag och är certifierad kyltekniker.

Tjänsten innebär att besöka förbokade kunder som består av privatpersoner och företag för att hjälpa dem med både service och installation av kyla och värme. Vi söker dig som är van vid att arbeta självständigt samt har erfarenhet av jobb med värmepumpssystem. Vi erbjuder ett varierande arbete i ett företag med många möjligheter och mycket eget ansvar. I tjänsten ingår arbetsbil samt arbetstelefon.

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med driftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan till lisa.ardesjo@egeryds.se, märk din ansökan med Kyl- och värmepumpstekniker.

Eller om du vill veta mer om vad vi erbjuder så är du välkommen att ringa Lisa Ardesjö 019-18 18 12. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet: Kyl- och värmepumpstekniker, Erfarenhet efterfrågas

Körkort krav: B (Personbil)

Anställningsvillkor: Provanställning, Heltid , Tillsvidare, Fast lön

Övriga förmåner: Arbetsbil, Telefon

Sista ansökningsdag 4 mars 2018.

Vi bryr oss!