Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro:
019-18 18 18
Felanmälan Lindesberg:
0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid:
019-26 40 50

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Är du vår nästa säljare? 21 June 2017

Vi har en tydlig målbild att inom fyra år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet.

Vill du vara med och utvecklas med oss?
Vi söker en säljare som brinner för kundrelationer och försäljning, som vill jobba hårt, är ödmjuk och har ett stort hjärta.

Du kommer ansvara för nyförsäljningen inom den lokala regionen. I dagsläget är man ensam ansvarig för nykundsförsäljningen men har till sin hjälp ett team av olika kompetenser att tillgå. Därför ser vi det som en fördel att du är van med att arbeta självständigt och att du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning.

 • Arbetsuppgifter i korthet
  Ansvarig för nyförsäljning inom den lokala regionen
  Ansvarig för upprättande och utförande av marknadsaktivitetsplan inom den lokala regionen
  Bistå platschef och regionchef med budgetering och resultatuppföljning samt kommunikation avseende försäljning och marknad
  Handha kundkontakt och utföra kundvård
  Stå för våra ledord samt vår slogan – Vi bryr oss!

Egeryds värdesätter långa och goda kundrelationen vilket till viss del även speglar vår säljprocess. Mycket av säljarbetet handlar om att skapa en god relation för att vara ett självklart val när kunden har möjlighet att byta förvaltare.  Egeryds är en komplett fastighetsförvaltare som skräddarsyr våra avtal efter kundens behov, vilket innebär både kalkylering och viss branscherfarenhet för att lämna offert. Tjänsten utgår från Örebro men man kommer arbeta som säljstöd på andra orter. Rollen är direkt underställd regionchef.

 • Kvalifikationer
  Erfarenhet av försäljning, vana av kundrelationer och uppsökande försäljning. Meriterande med branscherfarenhet.

Vill du bli en av oss eller har frågor om tjänsten, är du varmt välkommen med din ansökan till anna.huzelius@egeryds.se. Alternativt ringa Anna Huzelius på tel 019-18 18 09.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid from 1/8. Fast lön och arbete under kvällstid kan förekomma!

 

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se