Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro:
019-18 18 18
Felanmälan Lindesberg:
0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid:
019-26 40 50

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Arbetsledare till Yttre skötsel 3 October 2018

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner. Egeryds operativa verksamhet står på tre ben, Egeryds Fastighetsförvaltning, Egeryds Fastigheter samt Egeryds Husfabriken.

Om tjänsten

Vi söker en självgående och engagerad Arbetsledare till Yttre skötsel. Du kommer vara ansvarig i vårt yttre skötselteam som innebär personalansvar, planering och få den dagliga driften att flyta på.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att ingå och leda ett team där vi samarbetar och tar hjälp av varandra. Som person bör du tycka om och ha erfarenhet av att få arbeta med ansvar, vara kommunikativ och serviceinriktad då du även arbetar mot kunden! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsten krävs B-Körkort.

Meriterande är tidigare ledarerfarenhet samt trädgårdsmästarutbildning.

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till sandra.soderquist@egeryds.se alternativt ring 019-18 18 38

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningsvillkor: Månadslön, Tillsvidareanställning med provanställning

Tjänsten är stationerad på vårt kontor i Örebro och är en heltidstjänst.

Sista ansökningsdag 31/10-18

Vi bryr oss!Egeryds Fastighetsförvaltning

Egerydsff.se

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se