Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro:
019-18 18 18
Felanmälan Lindesberg:
0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid:
019-26 40 50

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Du har väl inte missat GDPR? 24 May 2018

Nej vi tänkte väl det… 🙂

Vi på Egeryds bryr oss om er, våra kunder! Vi vill hålla er informerade och uppdaterade i vad den GDPR innebär för er och vill därför bjuda in till en utbildningskväll om GDPR i samarbete med Advokatfirma Lindahls. På utbildningstillfället kommer ni få förklarat vad GDPR innebär, hur den påverkar er och vad vi som företag och ni som kund ska göra för att efterleva lagen.

Varmt välkomna till oss på vårt kontort på Idrottsvägen 31B 702 32 Örebro. Vi ses här den 11/6 kl.17.00. Anmälan sker senast 5/6 till anmalan@egeryds.se alt ring 019-18 18 18. Kostnad? 495kr/per person alternativt gå två för 800kr. 

Vi på Egeryds Fastighetsförvaltning värnar om er som kund, och din personliga integritet. Därför vill vi informera dig om en viktig och positiv förändring kring hur vi framåt får och kommer hantera dina personuppgifter.
GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i EU den 25 maj 2018 och ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Mycket är sig likt men kraven på hur vi som företag och ni som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare får behandla personuppgifter skärps.

Med anledning av GDPR har vi förtydligat våra villkor i Egeryds Bostadsklubb samt kompletterat med en integritetspolicy som mer utförligt beskriver hur vi sparar och analyserar den personliga informationen.
Vill ni ta del av policyn vänligen maila info@egeryds.se alt ring 019-18 18 18.
Eftersom Egeryds Fastighetsförvaltning behandlar dessa personuppgifter på uppdrag av er som Bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare verkar vi som personuppgiftsbiträde och ni är den personuppgiftsansvariga.

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se