Glöggmingel 14 december! 30 November 2017

Välkommen in i värmen till oss på Egeryds!

14 december mellan 10.00-19.00 är det öppet hus med glöggmingel på vårt nyrenoverade kontor i Örebro.

Ta med dig dina grannar, kollegor och familj och kom förbi oss för en stunds julmys. Vi bjuder på glögg, julmackor och godis i massor.

Passa på att ta en rundtur i våra nya lokaler, prova årets julkaffe från vår granne Pennybridge Roasters, utmana din kontakt på Egeryds i en pingismatch eller ta tillfället i akt för att mötas!

Anmäl ditt deltagande till 019-18 18 18 alt. anmalan@egeryds.se

Vi ses!