Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro:
019-18 18 18
Felanmälan Lindesberg:
0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid:
019-26 40 50

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Kundansvarig teknisk förvaltare 20 March 2018

Egeryds Fastighetsförvaltning söker en kundansvarig teknisk förvaltare med säljfokus.

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Vi tror att genom vårat konkurrenskraftiga helhetserbjudande med engagerad och kvalitetssäkrad personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner.

Vi har förmånen att få vara en del av våra kunders vardag och har ansvar att göra den så bra som möjligt. Tack vare vår personal och ditt engagemang tror vi att vi kan lyckas.

Om tjänsten

Vi eftersträvar långa relationer med våra kunder, leverantörer och medarbetare. Vi söker nu en Kundansvarig teknisk förvaltare med stor social förmåga och säljfokus med placering i Örebro. Är Du den som med stort engagemang, sunda värderingar och ett öppet – positivt sätt vill vara med att förstärka och utveckla vårt företag ytterligare tycker vi att Du ska söka idag.

Arbetsuppgifter i korthet

  • Handha kundkontakt, utföra kundvård och försäljning.
  • Ansvara för projekt och upphandlingar
  • Utföra övergripande tillsyn och underhållsbesiktningar av våra kunders fastigheter
  • Planera, upphandla och genomföra löpande och planerat underhåll
  • Stå för våra ledord samt vår slogan – Vi bryr oss!

Kvalifikationer

Erfarenhet av fastighetsteknik/fastighetsskötsel. Van och bekväm i att ha kundansvar där du är duktig på att skapa och vårda långsiktiga relationer och där försäljning och merförsäljning är en naturlig del i arbetet.

Körkort är ett krav.

Vill du bli en av oss eller har frågor om tjänsten, är du varmt välkommen med din ansökan till lisa.ardesjo@egeryds.se alt ringa 019-18 18 12.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt men senast 20/4.

Anställningsvillkor

  • Heltid
  • Fast lön
  • Tillsvidareanställning
  • Arbete under kvällstid kan förekomma
  • Tjänsten utgår från Örebro

Välkommen med din ansökan!

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se