Styrelens ansvar? Välkommen på… 11 October 2018

På Egeryds tycker vi att det är viktigt att er bostadsrättsförenings styrelse är uppdaterad och kunnig i de lagar, regler och rutiner som gäller.

Egeryds har därför nöjet att bjuda in till en utbildningskväll om just detta. Under kvällen får deltagarna möjlighet att lära sig om styrelsens arbete och juridiska ansvar. Vi behandlar ämnen såsom protokollskrivning, avhysningar, andrahandsuthyrningar samt underhållsplanering och hur det påverkar budget.
När: Tis 13 november kl. 17.30 till ca 20.00 med paus för kaffe/te och en matig macka

Vart: I Sörbybacken, Sörbyvägen 4, 702 21 Örebro.

Föreläsare: Åsa Axell från BoRevision AB Pris: 950 kr inkl. moms per person, gå två personer för 1500 kr inkl. moms.
Anmälan är bindande och sker senast 2/11 till info@egeryds.se eller ring 019- 18 18 18.
Varmt välkomna!