Välkommen på Boulemästerskapen! 4 May 2018

Den 23 maj är det äntligen dags för årets Bouleturnering hos oss på Egeryds! Det blir en helkväll fylld med Boulespel, mat, dryck och mingel. Sätt redan nu ihop ett lag med tre personer och börja träna.
Vi kommer hålla till på vårt kontor på Idrottsvägen 31b, onsdagen 23 maj, kl. 17.00.
Anmäl dig och ditt lag till anmalan@egeryds.se alt. 019-18 18 18 senast 16/5 med namn på alla deltagare samt vilken bostadsrättsförening ni kommer ifrån.

Varmt Välkomna!