Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro:
019-18 18 18
Felanmälan Lindesberg:
0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid:
019-26 40 50

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Förvaltning Bostadsrättsföreningar

Att förvalta en bostadsrättsförening är komplext, det vet vi. Att dessutom få tiden att räcka till är inte heller så lätt, det vet vi också. Genom att ha oss som er partner i det arbetet kan ni som styrelse vara säker på att ha en vän i alla väder, som alltid har tid. Vi är en komplett förvaltare med alla tjänster under ett och samma tak där kvalité alltid står i fokus. Välkommen in i värmen!

Jag tillhör en bostadsrättsförening och vill ha en offert!

Ge mig en kostnadsfri offert!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort...


Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se