Förvaltning Bostadsrättsföreningar

Att förvalta en bostadsrättsförening är komplext, det vet vi. Att dessutom få tiden att räcka till är inte heller så lätt, det vet vi också. Genom att ha oss som er partner i det arbetet kan ni som styrelse vara säker på att ha en vän i alla väder, som alltid har tid. Vi är en komplett förvaltare med alla tjänster under ett och samma tak där kvalité alltid står i fokus. Välkommen in i värmen!

Jag tillhör en bostadsrättsförening och vill ha en offert!

Ge mig en kostnadsfri offert!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort...

Egerydsff.se