Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro:
019-18 18 18
Felanmälan Lindesberg:
0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid:
019-26 40 50

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Vi söker en anläggningsarbetare! 18 June 2018

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner. Egeryds operativa verksamhet står på tre ben, Egeryds Fastighetsförvaltning, Egeryds Fastigheter samt Egeryds Husfabriken.

Vi har en tydlig målbild för att bli bättre, större, stabilare och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?

Om tjänsten

Vi söker en flexibel och engagerad anläggningsarbetare. Du kommer ingå i vårt Entreprenadteam som arbetar med olika mark-och anläggningsprojekt. Som anläggningsarbetare hos oss har du ett mycket omväxlande och varierande jobb. Även andra arbetsuppgifter kan tillfälligt förekomma vid perioder med hög arbetsbelastning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett team där vi samarbetar och tar hjälp av varandra. Som person bör du tycka om och ha erfarenhet av att få arbeta med eget ansvar, vara kommunikativ och serviceinriktad då du arbetar mot kunden! Meriterande är om du har hjullastare och grävmaskinserfarenhet.

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till sandra.soderquist@egeryds.se

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningsvillkor

Fast lön

Provanställning

Tjänsten är stationerad på vårt kontor i Örebro och är en heltidstjänst

Sista ansökningsdag 16/7 2018.

Vi bryr oss!Egeryds Fastighetsförvaltning

Egerydsff.se

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se