Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro:
019-18 18 18
Felanmälan Lindesberg:
0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid:
019-26 40 50

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Vi söker en Ekonomisk förvaltare 8 October 2018

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner. Egeryds operativa verksamhet står på tre ben, Egeryds Fastighetsförvaltning, Egeryds Fastigheter samt Egeryds Husfabriken.

Om tjänsten

Vi söker en ekonomisk förvaltare till vårt kontor i Örebro. Du ingår i ett team med fyra ekonomiska förvaltare, som tillsammans sköter den ekonomiska förvaltningen åt våra bostadsrättskunder. Du arbetar med lånehantering, löpande bokföring, budget och bokslut. Vi arbetar i system som är väl anpassade för modern ekonomisk förvaltning och som hjälper våra kunder att känna sig trygg och välinformerad kring föreningens ekonomi.

Arbetsuppgifter i korthet

  • Utveckla och handa den löpande ekonomiska förvaltningen hos våra kunder
  • Upprättande av budget och bokslut för våra kunder
  • Fungera som Egeryds representant hos ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar eller andra kunder i frågor som berör den ekonomiska
  • Sköta låneupphandlingar och övrig finansiell planering
  • Handha kundkontakt och utföra kundvård

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett team där vi samarbetar och tar hjälp av varandra. Som person bör du tycka om och ha erfarenhet av att få arbeta med eget ansvar, vara kommunikativ och serviceinriktad då du samarbetar med kunden! Du ska ha erfarenhet av löpande bokföring och bokslut samt goda erfarenheter av att jobba tillsammans med kunder.

 

Meriterande

Erfarenhet av att arbeta med ekonomisk förvaltning inom fastighetsbranschen.

 

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till sandra.soderquist@egeryds.se alternativt ring 019-18 18 38

Anställningsvillkor

Månadslön

Tillsvidareanställning med provanställning

Tjänsten är stationerad på vårt kontor i Örebro och är en heltidstjänst.

Sista ansökningsdag 15/11-18

Vi bryr oss!Egeryds Fastighetsförvaltning

Egerydsff.se

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se