Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro:
019-18 18 18
Felanmälan Lindesberg:
0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid:
019-26 40 50

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Vi söker dig! 20 June 2017

Vi har en tydlig målbild att inom fyra år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet.

Vill du vara med och utvecklas med oss?
Vi  söker en ekonomisk förvaltare till vårt kontor i Örebro. Man ingår i ett team med fyra ekonomiska förvaltare, som tillsammans sköter den ekonomiska förvaltningen åt våra bostadsrättskunder på orten. Man arbetar med lånehantering, löpande bokföring, budget och bokslut. Vi arbetar i system som är väl anpassade för modern ekonomisk förvaltning och som hjälper våra kunder att känna sig trygg och välinformerad kring föreningens ekonomi.

 • Arbetsuppgifter i korthet
  Utveckla och handa den löpande ekonomiska förvaltningen hos våra kunder
  Upprättande av budget och bokslut för våra kunder
  Fungera som Egeryds representant hos ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar eller andra kunder i frågor som berör den ekonomiska
  Sköta låneupphandlingar och övrig finansiell planering
  Handha kundkontakt och utföra kundvård
  Stå för våra ledord samt vår slogan – Vi bryr oss

 

 • Kvalifikationer
  Erfarenhet av att arbeta med ekonomisk förvaltning, löpande bokföring, bokslut.

Vill du bli en av oss eller har frågor om tjänsten, är du varmt välkommen med din ansökan till anna.huzelius@egeryds.se. Alternativt ringa Anna Huzelius på tel 019-18 18 09.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Det är en tillsvidareanställning from 1/8 på heltid. Fast lön, arbete under kvällstid kan förekomma!

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se