Vi söker dig! 20 June 2017

Vi har en tydlig målbild att inom fyra år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet.

Vill du vara med och utvecklas med oss?
Vi  söker en ekonomisk förvaltare till vårt kontor i Örebro. Man ingår i ett team med fyra ekonomiska förvaltare, som tillsammans sköter den ekonomiska förvaltningen åt våra bostadsrättskunder på orten. Man arbetar med lånehantering, löpande bokföring, budget och bokslut. Vi arbetar i system som är väl anpassade för modern ekonomisk förvaltning och som hjälper våra kunder att känna sig trygg och välinformerad kring föreningens ekonomi.

• Arbetsuppgifter i korthet
    Utveckla och handa den löpande ekonomiska förvaltningen hos våra kunder
    Upprättande av budget och bokslut för våra kunder
    Fungera som Egeryds representant hos ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar eller andra kunder i frågor som berör den ekonomiska
    Sköta låneupphandlingar och övrig finansiell planering
    Handha kundkontakt och utföra kundvård
    Stå för våra ledord samt vår slogan – Vi bryr oss

• Kvalifikationer
    Erfarenhet av att arbeta med ekonomisk förvaltning, löpande bokföring, bokslut.

Vill du bli en av oss eller har frågor om tjänsten, är du varmt välkommen med din ansökan till anna.huzelius@egeryds.se. Alternativt ringa Anna Huzelius på tel 019-18 18 09.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Det är en tillsvidareanställning from 1/8 på heltid. Fast lön, arbete under kvällstid kan förekomma!