Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Örebro:
019-18 18 18
Felanmälan Lindesberg:
0581-611 680
Akuta fel efter kontorstid:
019-26 40 50

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Vi söker en lokalvårdare 3 October 2018

Egeryds har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring kontor i Örebro, Lindesberg, Karlskoga och Eskilstuna. Vi utför fastighetsskötsel, teknisk förvaltning, och ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter samt hyresrätter. Vi är den kompletta fastighetsförvaltaren.

Om tjänsten

Trivs du med varierande och praktiskt arbete, där du får arbeta både inomhus och endel utomhus?

Vi söker nu en lokalvårdare till vårt team. Hos oss får du ett arbete som är självständigt och ansvarsfullt. Vi söker dig som sporras av ett högt tempo och ett expansivt företagsklimat. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av golvvård, byggstäd och fönsterputs med mera, men inget krav.

Om dig

Du är självgående och ser det som utvecklande att göra en bra arbetsinsats för våra kunder. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Vidare är du lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera lösningar.

Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla vår tjänst och vår resa för att bli ännu starkare.

Kvalifikationer

  • Vara praktiskt lagd
  • Noggrann
  • Ha en positiv attityd och vara lyhörd mot våra kunder och dina kollegor
  • Ha förmåga att arbeta självständigt
  • Lätt för att samarbeta
  • Vara flexibel
  • B-körkort

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till sandra.soderquist@egeryds.se alternativt ring 019-18 18 38

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningsvillkor: Månadslön, Tillsvidareanställning med provanställning

Tjänsten är stationerad på vårt kontor i Örebro och är en heltidstjänst.

Sista ansökningsdag 31/10-18Egeryds Fastighetsförvaltning

Egerydsff.se

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se